Quadro Premium, 28×28 cm/korkeus 26 cm, useita värejä

56,90 

Nelikulmainen ruukku 28 x 28 cm, jonka korkeus on 26 cm. Hinta sisältää ruukun, sisäruukun, altakastelujärjestelmän ja tarpeellisen määrän kevytsoraa samassa paketissa. Useita värivaihtoehtoja. Kuvien viherkasvit eivät sisälly hintoihin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Quadro Premium -altakasteluruukku on hillityn tyylikäs altakasteluruukku. Se pitää huolen kasvin säännöllisestä vedensaannista. Tämä Quadro Premium-ruukkumalli on yksi suosikeista Lechuzan mallistossa. Viherkasvit tulevat tässä ruukussa kauniisti esille ja ruukun kiiltävä pinta luo sisustukseen ilmettä.

Pakkaus sisältää kevytsoraa käytettäväksi ruukun altakastelujärjestelmässä sekä kätevän vesimittarin, joka kertoo veden tarpeen.  Ruukku on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka on pakkasen ja UV-säteiden kestävää.

Värivaihtoehtoina ovat
kiiltävä musta/Black high gloss
kiiltävä valkoinen/White high gloss
kiiltävä punainen/Scarlet high gloss
kiiltävä taube/Taube high gloss
hopea/Silver metallic
antrasiitti/Anthracite metallic
espresso/Espresso metallic

Myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin. Jos tuotetta ei ole meidän omassa varastossa, sen toimitusaika on 3-5 vrk. Tilapäisesti jonkin koon/värin toimitusaika voi olla pidempi. Vahvistamme toimitusajan tilauksen saatuamme. Voit myös tiedustella tuotteen saatavuutta s-postilla myynti@kukkatalomaritta.fi. Kuvien kasvit eivät sisälly hintaan.

Lisätiedot

Valitse väri

Kiiltävä valkoinen, Kiiltävä musta, Kiiltävä punainen Scarlet, Metalli hopea, Metalli antrasiitinharmaa, Metalli espresso, Kiiltävä Taube