Hei, meiltä löydät suositun InVase asetelmatuen Aalto-maljakkoon, siihen normaliin kokoon, Suomen suosituimpaan maljakkoon. (korkeus 16 cm). InVasen avulla voit ottaa maljakkosi hyötykäyttöön, pienelläkin kukkamäärällä saat ihania asetelmia aikaan. Luonto on myös tulvillaan materiaaleja, oksia, heiniä ja luonnonkukkia, yhdistelemällä niitä muihin leikkokukkiin saat ihanuuksia aikaan. Löydä sisäinen floristisi!

InVase tuki on valmistettu kirkkaasta materiaalista. Toimiva suunnittelu ja taittuva konepesunkestävä rakenne tekee tuotteesta helppokäyttöisen ja -hoitoisen sekä helposti säilytettävän. Tuote on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista.

Tuote on pakattu tyylikkääseen mustaan pakkaukseen ja sopii loistavasti esim. lahjaksi kukkien lisäksi.

Voit tilata omasi verkkokaupastamme tai noutaa myymälästä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön.