Tilaus-ja toimitusehdot

Toimituskulut

  • Nouto liikkeestä, ei veloitusta (palvelemme ma-pe 8-19, la 8-17 ja su 9-17, sesonkiajat ja juhlapyhät sekä kesäkausi, ole ystävällinen ja tarkista liikkeen aukioloajat nettisivuiltamme).
  • Toimituskulut Espoo-Kauniainen 12 € / Helsinki-Vantaa 15 €.

Toimitus- ja tilausajat

  • Toimitamme kukkia joka päivä pääkaupunkiseudulle.
  • Saman päivän toimitukseen tilaukset on tehtävä ma-pe 16.00 mennessä ja viikonloppuina 14.00 mennessä. Yrityksiin menevät toimitukset tulisi tilata jo edellisenä päivänä.
  • Emme takaa tarkkaa toimitusaikaa, mutta voit toivoa esim. aamupäivä/iltapäivätoimitusta.  Poikkeuksena siunaustilaisuuden kukat, jotka toimitetaan aina siunausajan mukaan. Pienellä lisämaksulla voit valita kuljetusvaihtoehdoistamme toimituksen 2 h:n aikaikkunalla esim. 10-12 tai 12-14. Sesonkipäivinä mm. äitienpäivä, joulu, ystävänpäivä jne. kukkalähetykset toimitetaan perille päivän aikana.
  • Kiireiset/tarkat aikatoimitukset, ole ystävällinen ja ota yhteyttä myymälään p. 09-42427474.

Tilaajan vastuu

Tilaaja on vastuussa kukkien vastaanottajan oikeista nimi- ja osoitetiedoista, puhelinnumerosta, mahdollisesta ovikoodista sekä korttitekstistä. Kukkalähetti soittaa vastaanottajalle vain epäselvissä tapauksissa ja jos häneen ei saada yhteyttä, emme voi taata toimituksen onnistumista. Kuljetusmaksu sisältää vain yhden viennin. Mikäli kukkia ei ole saatu perille, olemme yhteydessä tilaajaan uudesta toimituksesta ja toimitusmaksusta.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Reklaamaatiot

Jos tilauksessasi on huomautettavaa, olethan ensi tilassa yhteydessä myymäläämme puhelimitse 09 42427474 tai sähköpostilla myynti@kukkatalomaritta.fi.