Palvelut yrityksille

Vihersisustusosastomme Kukkamaa on yli kolmenkymmenen vuoden ajan suunnitellut ja toteuttanut  pääkaupunkiseudun yrityksille parempaa  vihreää ilmettä.

Viherpalvelut

Vihersisustus

Pyydä vihersisustajaamme konsultaatiokäynnille yritykseenne kartoittamaan yrityksellesi sopivat viher- ja silkkikasvikokonaisuudet! Ota yhteyttä leila.anttalainen@kukkatalomaritta.fi.

Perushuolto

Yleensä keväisin tehtävä viherkasvien peruskunnostus ja mullan vaihto tarpeen mukaan. Perushuollot ovat suosittuja asiakkaittemme keskuudessa. Kunnollisen perushuollon jälkeen moni pärjää taas seuraavaan vuoteen yrityksen omien viherpeukaloiden tunnollisella hoidolla.

Viherkasvien säännöllinen hoito 2-3 viikon välein

Jos yrityksestä ei löydy viherpeukaloa omasta takaa, tulemme sopimuksen mukaan hoitamaan yrityksenne vihreää ilmettä. Jatkuvassa viherhuollossa käyntikerrat ovat yleensä 2-3 viikon välein riippuen kasveista, ruukuista ja kasvuolosuhteista.

Pihojen ja patioiden sesonkikukkien istutus ja hoito

Kukkapalvelut

Oma floristi-palvelu

Yrityksellesi voidaan halutessanne nimetä oma floristi, jonka kanssa yhteistyö on helppoa ja vaivatonta.

Viikkokukat

Säännöllisesti yritykseen toimitettavat kukkakimput tai kukkivat kukat. Oma floristisi tuntee ja tietää yrityksenne tilat ja kukkatoiveet ja pystyy näin paneutumaan toiveisiinne.

Kiitos- ja onnittelukimput

Tilakoristelut

Mm. yhtiökokoukset, edustustilaisuudet, messsuosastot.

Meiltä saat kaikki kukka-alan palvelut saman katon alta!

Ota yhteyttä  myynti@kukkatalomaritta.fi tai 09-42427474 ja pyydä ilmainen konsultaatiokäynti. Miten voimme olla avuksi yrityksesi kukka-asioissa?