Baby Samuel-nalle Bukowski, poika

19,90 

Bukowskin ihastuttavat nallet ja muut pehmolelut hurmaavat ikään katsomatta. Baby Samuel on 15 cm pitkä ja hän on ruskeaturkkinen. Hänellä on leuan alla suloinen rusetti. Samuelin ystävä on Sarah. Tämä koko sopii loistavasti myös vauvakimppuun laitettavaksi.

Kuvaus

Baby Samuel kuuluu Bukowskin nallejen ihanaan perheeseen. Baby Samuel on 15 cm pitkä ja hän on ruskeaturkkinen. Hänellä on leuan alla suloinen rusetti. Samuelin ystävä on Sarah. Tämä koko sopii loistavasti myös vauvakimppuun laitettavaksi.

Bukowskin ihastuttavat nallet ja muut pehmolelut hurmaavat ikään katsomatta. Halattavan pehmeitä, laadukkaita ja kaikin puolin täysin vastustamattomia 🙂 Nallet ovat turvallisia myös perheen pienimmille, mm. silmien kiinnitys on erityisvarmistettu. Kaikki nallet ovat käsinpestäviä 30 asteessa. Myös paloturvallisuuteen on kiinnitetty huomiota.

Barbara Bukowski aloitti pehmonallejen suunnittelun omille pojilleen 90-luvulla. Tänä päivänä Bukowskin nallet ja muuta pehmolelut valloittavat sydämet ympäri maailman. Jokaisella Bukowskin pehmolelulla on oma nimi!

Ikäsuositus: 6kk+