Baby Sarah-nalle Bukowski, tyttö

19,90 

Bukowskin ihastuttavat nallet ja muut pehmolelut hurmaavat ikään katsomatta. Baby Sarah on 15 cm pitkä ja hän on ruskeaturkkinen. Hänellä on päässä suloiset rusetit. Sarahin ystävä on Samuel. Tämä nalle-koko sopii loistavasti myös vauvakimppuun laitettavaksi.

Kuvaus

Baby Sarah kuuluu Bukowskin nallejen ihanaan perheeseen. Baby Sarah on 15 cm pitkä ja hän on ruskeaturkkinen. Hänellä on päässä suloiset rusetit. Sarahin ystävä on Samuel. Tämä koko sopii loistavasti myös vauvakimppuun laitettavaksi.

Bukowskin ihastuttavat nallet ja muut pehmolelut hurmaavat ikään katsomatta. Halattavan pehmeitä, laadukkaita ja kaikin puolin täysin vastustamattomia 🙂 Nallet ovat turvallisia myös perheen pienimmille, mm. silmien kiinnitys on erityisvarmistettu. Kaikki nallet ovat käsinpestäviä 30 asteessa. Myös paloturvallisuuteen on kiinnitetty huomiota.

Barbara Bukowski aloitti pehmonallejen suunnittelun omille pojilleen 90-luvulla. Tänä päivänä nallet ja muuta pehmolelut valloittavat sydämet ympäri maailman. Jokaisella Bukowskin pehmolelulla on oma nimi!

Ikäsuositus: 6kk+