Cubico Premium, 30×30 cm, useita värejä

114,90 

Korkeampi, nelikulmainen ruukku 30×30 cm, jonka korkeus on 56 cm. Hinta sisältää ruukun, sisäruukun, altakastelujärjestelmän ja tarpeellisen määrän kevytsoraa samassa paketissa. Useita värivaihtoehtoja. Kuvien viherkasvit eivät sisälly hintaa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lechuza Cubico -altakasteluruukku on hillityn tyylikäs altakasteluruukku, joka pitää huolen kasvin säännöllisestä vedensaannista. Tämä Cubico-ruukkumalli on yksi suosikeista Lechuzan mallistossa. Viherkasvit tulevat tässä ruukussa kauniisti esille ja ruukun kiiltävä pinta luo sisustukseen ilmettä. Värivaihtoehtoina ovat kiiltävä musta, valkoinen, punainen scarlet ja taube sekä metalliset hopea, antrasiitin harmaa ja ruskea espresso. Kätevä vesimittari kertoo veden tarpeen. Pakkaus sisältää kevytsoraa käytettäväksi ruukun altakastelujärjestelmässä. Ruukku on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tuotteen normaali toimitusaika on viikko. Tilapäisesti jonkin koon/värin toimitusaika voi olla pidempi. Vahvistamme toimitusajan tilauksen saatuamme. Voit myös tiedustella tuotteen saatavuutta s-postilla myynti@kukkatalomaritta.fi. Kuvien kasvit eivät sisälly hintaan.

Lisätiedot

Valitse väri

Kiiltävä valkoinen, Kiiltävä musta, Kiiltävä punainen Scarlet, Metalli hopea, Metalli antrasiitinharmaa, Metalli espresso, Kiiltävä Taube