Hanataba kimpputuki, ruusukulta

29,50 

Hanataba on japania ja tarkoittaa kukkakimppua.

Hanataba-innovaation juuret ovat floristien käyttämässä spiraalitekniikassa.Spiraalitekniikassa kukkien varret asetellaan vierekkäin samaan suuntaan hieman kiertäen, jolloin varret muodostavat yhdessä spiraalin.

Tavoitteena on pitää kukat ja varret ehjinä, antaa kukille tilaa sekä saada kimppuun mahdollisimman paljon leveyttä, tilavuutta ja tukevuutta pienemmälläkin kukkamäärällä.

Hanataban avulla voit luoda omia kimppuja edullisesti ja varmistaa aina upean tuloksen.

Myyntipakkaus sisältää kaksi (2) tuotetta!

Saat heti tuplasti kauneutta kotiisi. Myyntipakkaus sisältää kaksi samanväristä Hanatabaa pakattuna kauniiseen rasiaan.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Yksi Hanataban monista eduista on, että saat kimppusi sopimaan maljakoihin riippumatta siitä, onko maljakkosi korkea ja kapea vai matala ja leveä. Tilavan ja leveän kimpun voit asettaa suoraan jopa kaikista matalimpaan astiaan tai kulhoon, mikä antaa kimpullesi täysin uudenlaisen ilmeen.

Kaunis, suuri ja tasapainossa pysyvä kimppu ei ole helppoa tehdä. Sinä ja Hanatabasi teette sellaisen helposti, yhä uudelleen ja uudelleen. Voit käyttää Hanatabaasi kerta toisensa jälkeen.

Jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen huomaat kuinka hauskalla ja yksinkertaisella tavalla pystyt luomaan upeita kimppuja. Hanataba-kimput eivät jää huomaamatta, teet niillä varmasti vaikutuksen itseesi ja ystäviisi. Hanatabat ovat myös kiva lahja, myös hänelle, jolla on jo kaikkea!