Lechuza Trend Cubico Color all-in 30×30/56 useita värejä

93,40 

Korkeampi, nelikulmainen ruukku 30 x 30 cm, jonka korkeus on 56 cm. Hinta sisältää ruukun, sisäruukun, altakastelujärjestelmän ja tarpeellisen määrän kevytsoraa samassa paketissa. Useita värivaihtoehtoja.

Lechuza Trend Cubico Color -altakasteluruukku on hillityn tyylikäs mattapintainen altakasteluruukku. Se pitää huolen kasvin säännöllisestä vedensaannista. Cubico-ruukkumalli on yksi suosikeista Lechuzan mallistossa. Viherkasvit tulevat tässä ruukussa kauniisti esille.

Pakkaus sisältää kevytsoraa käytettäväksi ruukun altakastelujärjestelmässä sekä kätevän vesimittarin, joka kertoo veden tarpeen.  Ruukku on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka on pakkasen ja UV-säteiden kestävää.
Irrotettavan pohjaruuvin ansiosta kasvit eivät huku rankkasateessakaan. Cubico ruukut sopivat sekä sisälle että ulos.

Värivaihtoehtoina ovat
tummanharmaa/Slate
valkoinen/White
hiekanruskea/Sand Brown

Värit eivät ole korkeakiiltoisia.

Myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin. Jos tuotetta ei ole meidän omassa varastossa, sen toimitusaika on 3-5 vrk. Tilapäisesti jonkin koon/värin toimitusaika voi olla pidempi. Vahvistamme toimitusajan tilauksen saatuamme. Voit myös tiedustella tuotteen saatavuutta s-postilla myynti@kukkatalomaritta.fi. Kuvien kasvit eivät sisälly hintaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön.