Miljoonakello-amppeli, useita värejä

31,90 

Miljoonakello, jota kutsutaan myös japaninkelloksi ja pikkupetuniaksi, tekee runsaasti pieniä, hiukan kellomaisia kukkia. Miljoonakelloa on saatavilla useita eri värejä.  Miljoonakello viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa, se kestää myös hyvin paahdetta. Varjossa kukinta ja kasvu heikkenevät. Miljoonakellolle sopii tasainen kastelu ja säännöllinen lannoitus. Kestää myös pienen kuivahtamisen. Miljoonakello tarvitsee paljon ravinteita. Kuihtuneita kukkia ei tarvitse poistaa.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Miljoonakello, jota kutsutaan myös japaninkelloksi ja pikkupetuniaksi, tekee runsaasti pieniä, hiukan kellomaisia kukkia. Miljoonakelloa on saatavilla useita eri värejä, kerro toiveistasi. Miljoonakello viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa, se kestää myös hyvin paahdetta. Varjossa kukinta ja kasvu heikkenevät. Miljoonakellolle sopii tasainen kastelu ja säännöllinen lannoitus. Kestää myös pienen kuivahtamisen. Miljoonakello tarvitsee paljon ravinteita. Kuihtuneita kukkia ei tarvitse poistaa.

Pääväreinä vaaleanpunainen, valkoinen, sininen, punainen, oranssi ja keltainen. Voit toivoa suosikkiasi. Viljelijällä voi hetkellisesti olla satotauko jonkun värin kohdalla.

Lisätiedot

1 kpl/2 kpl tarjous

1 kpl 28,00, 2 kpl 45,00