Ruusu rungollinen, korkeus 75 cm, eri värejä

36,90 

Runkoruusut voidaan istuttaa suoraan maahan tai omaan ruukkuunsa, esim. parvekkeelle. Ruusut viihtyvät parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella, lämpimällä ja suojaisella kasvupaikalla. Voit toivoa suosikkiväriäsi.

Varasto loppu

Kuvaus

Runkoruusut voidaan istuttaa suoraan maahan tai omaan ruukkuunsa, esim. parvekkeelle.

Ruusut viihtyvät parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella, lämpimällä ja suojaisella kasvupaikalla. Multavaa ja runsasravinteista kasvualustaa on hyvä olla vähintään puoli metriä. Kasvualusta ei saa olla liian kuiva, mutta ruusun juuret eivät myöskään siedä seisovaa vettä. Runkoruusut istutetaan entiseen kasvusyvyyteensä. Taimi on suojattava, jos esiintyy hallaa. Taimen tyvelle sopivat erilaiset peittävät aluskasvit ruusun juuristoa suojaamaan. Taimi kannattaa tukea kunnollisella kepillä jo istutuksen yhteydessä, jottei taimi turhaan taivu tai katkea tuulessa.

Runkoruusut on helpointa talvettaa ruukussa viileässä paikassa esim. kellarissa. Sopiva talvilämpötila on noin 0-10 astetta. Multa pidetään talven yli kuivahkona ja kastellaan tarpeen mukaan. Runkoruusut leikataan varhain keväällä ennen silmujen puhkeamista.

Saatat myös pitää...